Novi Sad
04.12.2013.
13:28
Policija je završila istragu u aferi izgradnje nove autobuske stanice kod nekadašnje Novosadske mlekare i predmet predala tužiocu.
  • 09.12.2013 09:53
    "bez odgovornosti Maje"
    Nisam ni mislio da ce biti drugacije. Ne znam samo zasto.
  • as

    08.12.2013 14:25
    cobanica maja
    beee bee U tor Novosadjani dosta ste pasli travu.
  • Brus Vilis

    06.12.2013 16:04
    I tako
    16 hiljada policajaca juri Džordža... 116 hiljada policajaca grada Čikaga juri Džordža, al ovo će da uhvate!
  • paja patak

    06.12.2013 14:25
    Nije bitno
    Covek nije hteo da izgradi stanicu pa da se bori za promet nego je hteo da izgradi stanicu pa da mu se konkurencija ugasi prema ugovoru!?!??! to prvo ... a drugo ...
    Nije bitno ko je kriv, bitno je da ce deca moje dece otplacivati ovaj i slicne dugove a da SVE njih zajedno zabole bas cosak oni ne moraju da brinu sta ce sutra da jedu, ma u kojoj stranci da se nalaze...
  • 05.12.2013 17:24
    persa
    eno maje danas u kupusnom listu u koji nekada nije mogla ni da prismrdi. Deli lekcije oi postenju. Ko o cemu...
  • ns time

    05.12.2013 16:23
    Pošto smo utvrdili da je kriv Pera pisar iz administrativnog odeljenja, vozite se srećno Novosadjani prljavim gradskim ulicama,čekajte veselo Novu godinu, radujte se životu i zaboravite nepravde,korupciju i to da naša deca i dalje ne mogu ni kod školskog zubara bez knjižice.A ko će da je overi?Možda gospodin Borovica ili neko drugi preposten.Ne gurajte se u red.O Maji nemam šta da kažem.Zbog nje sam izgubila posao.Da veselja i radosti kad pročitam ovakvu vest.I koji god kanal okrenem ona vesela,radosna,primljene plate iz Skupštine i jednostavno baš je briga.
  • Polip

    05.12.2013 13:35
    Opet pitam, ko ce da plati 90-te?
    Uvek gradjani placaju krajnju cenu
  • Vlada

    05.12.2013 12:40
    Zavedena
    Ma pustite ženu na miru, pa vidi se da nije kriva zaveli je i prevarili mangupi saradnici. Mislim nije bitno što je ona potpisala i što prema zakonu ona snosi odgovornost, bitno je da je ona sada potpredsednica SNS-a i da to potire sve njene prethodne odgovornosti. Nije bitno šta je bilo, bitno je šta je sada aktuelno, a najaktuelnije je da ćemo mi, građani Novog Sada, iskeširati 4 miliona eura gospodinu Deviću na ime odštete.
  • Toma

    05.12.2013 10:09
    mafija
    Pod hitno uhapsiti odgovornog portira i kafe kuvaricu. Ovako više ne može!
  • KOmša

    05.12.2013 09:05
    oni preko znaju a ovde ne...
    Dakle, evropski parlament je ovo utefterio kao jednu od pet najvećih korupcionaških afera, cela javnost zna ko je tu koga čime i kako odradio i potpomogao, a sada izgleda da neznaju ni evropljani, ni narod, da je Istina tamo negde... može ova vlast i dalje da laže narod jer ima medije pod kontrolom, ali EU prati sve i ne pada na sitne trikove,... tako da od prošle vlasti, i prošle vlasti i prošle vlasti, do ove vlasti imamo varijaciju na temu lažova, lopova i prevaranata, a EU posmatra... ne mora da nas bude briga što EU posmatra, al' treba da se narod zapita zašto smo toliko glupi da stalno biramo takve na vlast... "It's a bad Karma, Saheeb..."
  • Roki

    05.12.2013 08:52
    Bravo naprednjaci
    Bravo naprednjaci, samo kradite i štitite svoje, nema potrebe da brinete, vidite da je narod oguglao na lopovluk - više niko ni ne reaguje.
    Gazi nas Vučiću, navikli smo.
    Razvio se u nama Stokholmski sindrom možeš da nam radiš šta hoćeš i dalje ćeš biti 'gospodar'.
  • 05.12.2013 07:54
    majolika
    nije kriva,zavisi koji kisobran je pokriva.dali joj se pozlatila ksika kojom su pretili i ona sos kumovi,davno bilo=ha?
  • nebitna

    05.12.2013 07:47
    čemu čuđenje???
    onaj kome je otac suosnivač radikalne stranke u novom sadu, a brat njihov advokat više od tri decenije, zna kako se igra i mora uvek da dobija! u mulju laži i taloga koje filtriraju tabloidi neće biti ništa čudno da i Gospoda sutra proglase za krivca...ali...krivi smo mi dragi sugrađani jer ćutimo,plaćamo i trpimo...oni i trebaju samo da nam se smeju...
  • 05.12.2013 07:35
    Govorili su:
    (Dnevnik)
    ... - Autobusku stanicu gradim da bih zaradio. Došao sam u Vojvodinu da “oplodim” pare – tvrdi Dević.
    ... Direktor Zavoda za izgradnju grada Igor Mirović je objasnio koji je interes grada ulaganjem privatnog kapitala u izgradnju gradske autobuske stanice:
    - Zaposliće se veliki broj ljudi, preseliće se iz centra grada prigradski terminal na Ribljoj pijaci, investicija podrazumeva i zaposlenje velikog broja građevinskih radnika na izgradnji, a i Grad će biti na dobitku od uplate poreza. Naposletku, Novi Sad će dobiti ultra modernu autobusku stanocu koja će biti ponos grada – tvrdi Mirović ... a da će se odnos Grada i ATP “Vojvodine” ugovorom rešiti.
    ...
    (Dnevnik, 2007)
    ... Od petka 19. januara Međumesni autobuski saobraćaj odvijaće se s nove autobuske stanice ATP „Vojvodina“, koju kako se najavljuje, dan ranije u 17 časova, treba da otvore gradonačelnica Maja Gojković i ministar za privredu i privatizaciju Srbije Predrag Bubalo – izjavio je na jučerašnjoj konferenciji za novinare vlasnik ATP „Vojvodina“ Ilija Dević ...
    (Dnevnik, 2007)
    ... Član Gradskog veća za saobraćaj Vučeta Tošković... Tošković je uspeo samo da kaže da Grad, kao osnivač Gradskog saobraćajnog preduzeća „Novi Sad“u čijem je sastavu autobuska stanica, neće umanjiti vrednost kapitala firme, ukoliko međumesni prevoz preseli na lokaciju nove Međumesne autobuske stanice i da radnici ne treba da strahuju za radna mesta.
    - Grad nije imao novac da pravi autobusku stanicu o svom trošku, a zbog gustog saobraćaja i velikog priliva stanovništva, želeo je da učini nešto dobro za Novi Sad i putnike, pošto se o novoj autobuskoj stanici razmišlja dosta dugo – kazao je Tošković.
  • zmaj

    05.12.2013 07:16
    još uvek nema objašnjenje gradskog pravobranilaca. to će rešiti sve dileme.
  • ehhhhhhhh

    05.12.2013 07:04
    nista novo
    digli prasinu kada je trebalo zbog javnosti i naroda pa ovo je normalno kod nas jer to je ogledalo nase drzave
  • 05.12.2013 06:56
    Sramota
    Kada su neki dan u novinama najavljena nova hapšenja, pomislila sam da bi se to moglo odnositi na Maju i Igora. Kako sam naivna ispala :-( I kako mogu odgovarati njeni najbliži saradnici, a ona potpisala sporni ugovor?! Vučiću, ovim si dosta toga pokazao građanima Novog Sada ...... Ko je kriv za neko delo, a neće da odogovara, samo neka se učlani u SNS i biće zaštićen :-)
  • 05.12.2013 06:32
    Neko ipak mora biti kriv. Coveku se vracaju pare....Bice da je moj komsija krivac, dužan je 1.000 za struju..pa ovo je tako ponizavajuce!!!!!
  • Istinica

    05.12.2013 06:32
    Ne shvatam
    Uopšte ne mogu da shvatim zašto NISAM IZNENAĐEN.
  • nss

    05.12.2013 06:16
    sramota
    neka odgovara kafe kuvarica a maja bas i ne mora jel
  • Pokojni Toza

    05.12.2013 05:51
    Gde si sada Vučiću???
    Kakva je ovo sramota?!?! Pa moje malo dete zna da su Maja i Igor napravili show! Ali nema veze mi imamo pileći mozak pa ćemo već sutra ovo zaboraviti!
  • Teodosije III

    05.12.2013 04:29
    Kada je pocela kampanja PPV-a rekao sam da cu ja prvi glasati za SNS ako uhapsi Maju i Igora iako sam stari clan LDP-a. Izgleda da ipak necu morati da se sramotim
  • Vladimir

    05.12.2013 00:13
    Novom Sadu treba nova stanica
    Ljudi sta vam je, pa po cemu je izgradnja nove autobuske stanice steta za grad?!?!? Pa ona stara stanica je najvece ruglo i haos u gradu, da ne spominjem o kakvoj se drumskoj mafiji radi u GSP i medju mesnom transportu!
    To sto je tuzen grad je kriv neko iz republickog ministarstva za saobracaj, cini mi se velja ilic da je tad bio glavni, sve je bilo organizovano zajedno sa mafijom iz GSP i medjumesnog transporta da se ta stanica bojkotuje, da bi nastavili i dalje da kradu sa ovom starom.
    Ne branim nikog, pogotovo ne maju i odvratni sns, o institucijama nemam reci.
    Razmislite malo!
  • 609

    04.12.2013 23:30
    Za ove
    Svi vi koje sad pisete protiv sns-a ili ds-a se placeni da pisete komentare - PROVALJENI STE !!!. Normalan covek vise ne pripada niti podrzava neku stranku. Tako da paljba.
  • PLUS

    04.12.2013 22:50
    Pohvale za gradsku vlast što je rešila ovaj slučaj a ne kao prethodni kojima je odgovaralo da spor što više traje i kamate rastu.
  • janko

    04.12.2013 22:37
    Interesne grupe ili mafija
    Gradjani moraju konacno shvatiti da ovom zemljom vec dugo vladaju interesne grupe ili jasnije receno mafija uoblicena u politicke partije.Nacionalno bogastvo raspodeljeno je izmedju ovih interesnih grupa koje zaposljavaju svoje ljude ,stite ih od pravde i zakona, bez obzira na kriminal koji pocine i bez imalo stida trose sve sto im je dostupno zaduzujuci ojadjene gradjane i njihove potomke koji sve vise tonu u duznicko ropstvo.Borba protiv kriminala je cist bleferaj jer se progone samo oni koji se ne uklapaju u ovakvu mafijastu matricu vladavine.Ovo se nazalost ne moze zavrsiti bez velike nacionalne trgedije
  • laik dođoški

    04.12.2013 22:15
    Ne razumem baš sve
    "Dević je 2006. zaključio ugovor sa Majom Gojković o izgradnji nove autobuske stanice. Objekat je završen, ali grad nije preusmerio saobraćaj na novu lokaciju."
    Ko je kriv iz grada za ovo nečinjenje? Sećam se štajkova na ulicama , išli neki autobusi Bulevarom oslobođenja...itd, bio sam nov u gradu i nisam se upuštao u analizu nemira.
    Za sve ove vaše priče potrebni su dokazi, a ne samo pljuvanje i zgražavanje.Imam utisak da se DS nije želeo prihvatiti posla sa radnicima iz GSP i "zaj*** u proračunu".
    O prevrtljivosti Maje ne bih ni reč, sve je jasno, pređe ona na čistu obalu iz pe'šes puta.
    Pravda i pravdoljublje su, ipak, dve različite stvari.
  • 04.12.2013 21:51
    dok
    Politicki promiskuitetna "nasa Maja" obisla mnoge partije ali je nasla zastitu starih drugara u SNS-u, jedina odgovorna za potpisan stetan ugovor za grad ispade jedina koja nije odgovorna za stetu , zahvaljujuci novom vodji nacije, bivsem i sadasnjem partijskom kolezi Panticu.
  • MILOS

    04.12.2013 21:47
    ISTINA
    Treba dobro proučiti sve detalje ovoig slučaja, i svi koji su makar malo imali udela u ovom slučaju, da snose posledice.
  • boban z

    04.12.2013 21:28
    od početka pa do kraja
    od početka pa do kraja varala me jedna maja...
  • *****

    04.12.2013 21:17
    не знам како да кажем а да објаве
    Огромна срамота за наше "правосуђе". И врапци на грани знају да су криви, само суд нема појма.

    Може ли се тачно знати око чега је била истрага?
    Ако је била о непоштовању уговора онда је и могла да се извуче. Само онда је треба под хитно тужити за потписивање штетног уговора противно интересима града и грађана, из чега су настале наведене последице. Ту је и Мировић један од битних учесника. Саопштење је прилично паушално, тако да није јасно о чему се ради.
    Ако су је заиста ослободили по питању склапања штетног уговора онда је мало рећи да је ово огромна шамарчина свим поштеним грађанима овог града.

    Да ли постоји могућност колективне тужбе оштећених грађана против тадашњих функционера који су нас оштетили? Све до Стразбура. Ако постоји, онда неки добар адвокат и јавна петиција ко све хоће да их тужи, и да завршимо ми сами ту причу.
    Ја ћу је одмах потписати, САМО под условом да ниједна странка не стоји иза те петиције, да би себи скупљали поене. Ово није никакав страначки проблем, већ проблем свих грађана Новог Сада, били нечији чланови или не. Према томе странке овакав вид петиције подржавајте издалека.

    Народ изгледа мора узети правду у своје руке, или овако "законски" или гов*ивом мотком. Ја сам једну спремио.
  • Žex Inkognito

    04.12.2013 21:15
    Od sve pravde, naprednjaci imaju samo novine sa tim nazivom, gde naš gradonačelnik mnogo voli da se slika. A sa njim, tatom i teta Majom, i mi svi možemo da se uslikamo.
  • jo

    04.12.2013 21:14
    Tako izgleda napredna borba
    E tako izgleda napredna borba o kojoj žva...ve već godinu dana.Milioni avioni mi ćemo ovo mi ćemo ono .A sad ispade portir kriv što je dozvolio da mašine naprave onu stanicu a nije ih legitimisao.Mogli su jednostavno njih da pitaju ko je g-din koji je ulazio bez torbe a izlazio sa torbom u vreme predizborne kampanje.
  • 04.12.2013 20:45
    Branislav
    Ovo samo u Svrbiji može da se desi. Onaj ko potpiše loš ugovor, nije kriv! Krivi su stubići, baba sere i po koji vrabac. Mislim, ima i u tom belom svetu svega, ali ovakve gluposti samo Balkan zna da izmisli.
  • ZoranNS

    04.12.2013 20:42
    Maja ima sreće, da ju je DS
    Maja ima sreće, da ju je DS primio u svoje redove kada se nudila, već davno bi bila u istražnom zatvoru, ovako je sistem našao žrtve koji će formalno odgovarati, njih ne mogu osuditi a da ne osude potpisnika ugovovra, tako da će se igra igrati do zaborava. Još jedan dokaz da je u Srbiji sudstvo "nezavisno" što je retkost na Balkan.
  • Jebivetar s Dunava

    04.12.2013 20:24
    mrtav konj pao u nesvest
    Pozivam sve gradjane da ne placaju kredite bankama.
    Pa sta ako su potpisali?
    Mozda to nisam ja? Mozda ja i ne postojim i sve je ovo fukcija...ili jos bolje - crtani film?
  • elena

    04.12.2013 20:22
    Ne mogu da se načudim kakvi ste ljudi, Šarića će da hapse, pisalo u novinama, a vi navalili Maja, Maja!

    @Radovan III - hvala za ovaj ePePe Ve
  • mil

    04.12.2013 19:40
    demokratija
    nešto ne štima u ovoj demokratiji. sigurno bi nam svima bilo bolje bez parlamenta, vlade, javnih radova, komunalnih preduzeća, sudova...
  • Orwell Vegan

    04.12.2013 19:31
    Srbija ide u pravcu
    Gradjanskog rata.
  • Nestranačka

    04.12.2013 19:18
    Pogledaj dom svoj Anđele!
    Kada NAROD SEBE PONIZI uvek dobije nesposobnu vlast i živi kao stoka od danas do sutra i tako do smrti.
    Pametan narod ima i pametne obrazovane političare.
    Naši stručnjaci su u inostranstvu ili u ćošku.
    Ovi obrazovani sa "diplomama" privatnih fakulteta i ne mogu bolje.
  • 04.12.2013 19:06
    Ovo je iznenadjenje samo za onog ko ne zna tehnologiju pozorišne predstave zvane borba protiv kriminala i korupcije. Glavno pravilo je da se hapsi i drži u pritvoru samo onaj koji je koristan za popularnost Velikog vođe. S obzirom da Maja i Mirović nisu nimalo korisni, niko ih neće uhapsiti, naprotiv - oni hapse. Kakva komedija: uhapsili Boru Novakovića a Maja i Mirović glavni borci protiv kriminala!? Da li je moguć veći apsurd?
  • 04.12.2013 19:05
    ko je ovde lud !?
    Citam i ne verujem !? Maja nije kriva !!! Samo neko mi jos neko objasni kako? Bila je uduvana kad je potpisala, pijana...? Mirovic nije kriv !!?? Ne nemoguce ovo je neka sala, da nije skrivena kamera !
  • 04.12.2013 18:32
    O Slobinom komentaru (14:59 • 04.12.2013.)
    Kada se Slobina poruka čita kao ironija, nema boljeg komentara:

    *Mnogima su sada zapušena usta!!!Institucije su rekle svoje*

    Rekao bih:svim normalnim su zapušena usta.
    ```em ti naše institucije!
  • 04.12.2013 18:30
    Setite se
    Novosađani ovog sramnog događaja kada budete glasali na sledećim izborima.Ako vam i to ne bude dovoljno da više nikada ne glasate za ex radikale ili ti presvučene europejce ,onda nismo bolje ni zaslužili.
  • 04.12.2013 18:17
    Opet nema poznatih likova (dekins, kao banacanin i drugih)sa ovog sajta da drze pridike o pravdi i postenju. I ova bruka im je ok!
  • Radovan III

    04.12.2013 17:43
    @tican
    "A PPV cuti.."

    Normalno, sada je postao "ePePe VE".

    Nas narod kaze:
    "Ne vredi samo kvocati,treba i jaja nositi".
  • 04.12.2013 17:35
    pcelica maja
    Zasticena je ko foka.Zato je i presla u SNS."Nisam kriva , majke mi...x.Svi su oni isti.Korov nikne di god stigne.Krivi smo mi.Labelo ce sve do nove godine da pohapsi.Nema sta .Eliot Nes!
  • pri-pravnik

    04.12.2013 17:34
    Potpisala, a nije kriva!!?! Verujem da ce o ovom jedinstvenom slucaju iz nase prakse uciti na nekom od pravnih fakulteta. Mozda predavanje bude drzala bas Maja.
  • 04.12.2013 17:25
    dado
    Znači, sve ugovore koje potpišemo, možemo da oborimo, i nećemo biti krivi? ... Državo Srbijo...
  • Lignjoslav Pipak

    04.12.2013 16:39
    SNS botovi
    Zeleo bih da iskoristim priliku i da pozdravim SNS botove, koji rade bez plate i nadaju se da ce jednoga dana dobiti i oni priliku da nekaznjeno kradu.
  • karlo

    04.12.2013 15:56
    dosla maca na vratanca
    secam se kako ste bili glasni. tebi se obracam narode. tebi koji si i sam upao u zamku, jer bio si protiv nove stanice. a sada ces platiti ceh. i radnicima i Iliji Devicu. Kako, pa to ces videti. Jos malo kad cujes cifru, bice ti jasno sta je Evropa. legli ste na rudu GSP i prici politicara. koje potpisao pa to nema veze. Maja. pa nju ste birali, jel tako. mi koji smo od pocetka hteli novu stanicu bili smo u manjini. danas slezemo ramenima i cekamo jos jednu pljusku u vidu zelenih novcanica koje ce na racun investitora. na racun dobrog projekta i ideje, kojem su tajkuni i politicari hteli da otmu stanicu. Masala.
  • 04.12.2013 15:48
    Jos jedan dokaz "postenja" radikala .... svi su oni radikali
  • tican

    04.12.2013 15:33
    Ona potpisala, a nije kriva? Pa i da su joj podmetnuli papir, kriva je što ne gleda šta potpisuje.
    A PPV ćuti? Ah, da i Maja i Igor su SNS, njima su narasla anđeoska krila, sad mogu da nakrive kapu, pardon, oreol.
  • Alpinista

    04.12.2013 15:32
    DOZVOLA IZDATA RETROAKTIVNO
    Kako je moguće da je autobuska stanica prvo izgradjena, pa nakon toga izdata dozvola u redovnom postupku.Čemu onda legalizacija i maltretiranje sirotinje i običnih gradjana?
  • Chiki

    04.12.2013 15:31
    @Sloba

    E ako su nase institucije to rekle onda mora da je tako....

    Ako im ("institucijama") verujes onda ti savetujem da potrazis pomoc
  • Vlada

    04.12.2013 15:22
    ...
    Ako je politika kurva, šta su političari?
  • Gruban Malic

    04.12.2013 15:21
    još jednom...
    ...me je sramota što živim u ovakvoj zemlji. Toliko o poštenju vlastodržaca i povratku vere u institucuje sistema. Ovom trulom sistemu nema pomoći...
  • 04.12.2013 15:11
    Narode
    ovde nema PRAVDE treba nam anarhija kao u Ukrajini treba rusiti vladu dosta je bilo nemogu vise da trpim ovu nepravdu!!
  • Jogi Letač

    04.12.2013 15:11
    Ja sam zgrožen! Pa kako to da nije optužena kafe-kuvarica Milka i Pera portir?
    Ajde sada Majini i Igorovi navijači objašnjavajte nam kako je pravda pobedila ... Kad bi se kopčali na leđima mogli bi da prihvatimo ovo kao rezultat jedne sasvim nepristrasne istrage.
  • marko banatić

    04.12.2013 15:06
    Sramota
    sada je jasno zašto je prešla u SNS... a jasno je i zašto su je primili... sličan se sličnom raduje
  • Bukagije

    04.12.2013 14:47
    Mozete samo uzaludno da se nadate mom glasu na sledecim izborima. Nadam se da ce sledeca vlast da hapsi vas jos vise nego vi prethodnu!!!
  • daca

    04.12.2013 14:44
    selektivna pravda
    Kada Maja i kum joj Igor budu odgovarali možda i poverujem svemoćnom PPV, a dotle će proteći još mnogooooooo vode Dunavom!
  • Posmatrač

    04.12.2013 14:42
    Samo se još očekuje...
    ... zvanična odluka pravosudnih organa da je imenovana lepa i zgodna, a imenovani pošten i pametan...
  • Žika Raosavljević

    04.12.2013 14:40
    Normalno
    Pa šta vam je ljudi sve afere, malverzacije i sporne privatizacije vezuju se isključivo za DS.
  • Kimi

    04.12.2013 14:39
    eto
    Dokaz još jedan koliko demokratska stranka mrzi sns, a pri tome plasirs dezinformacije. Eto ima sada kraj istrage i nema odgovornosti članova sns.
  • dauda

    04.12.2013 14:37
    lažne informacije
    Šta ćemo sada?! Demokratska stranka mora da snosi odgovornost za plasiranje netačnih informacija putem medija. Najverovatnije da su njihovi prsti umešani i u ovu korupcionašku aferu.
  • kec u rukavu?

    04.12.2013 14:33
    Razumeo bih politicku trgovinu da su Maja i Mirovic neki bitni faktori. Za pomenute ne bi glasale ni njihove komsije a imaju politicko moralnu i intelektualnu tezinu ekvivalentnu Ekremu Jevricu. Cime kumovi drze u saci PPV-a? Ocigledno su neke pikanterije zaostale iz perioda kada su svi bili Seseljevi omladinci.
  • Scotch Bonnet

    04.12.2013 14:28
    @Sloba
    Institucuje? koje su to institucije koje rade svoj posao kako treba?

    Ovo sa ATP Vojvodinom je samo dokaz da te takozvane "institucije" ne rade svoj posao inace bi danas Maja i Igor bili iza resetaka.

    Toliko o SNS-u i njihovom borbom protiv korupcije.
  • bezimeni

    04.12.2013 14:21
    Usi
    Ajmo Novosadjani u red da nam po ko zna koji put nacrtaju usi!!!!
  • Sloba!!!

    04.12.2013 13:59
    Mnogima su sada zapušena usta!!!Institucije su rekle svoje!!
  • krticaaa

    04.12.2013 13:55
    ocekujem da se napokon oglasi i gradski pravobranilac bez čije saglasnosti se nije mogao potpisati sporni ugovor u vezi izgradnje autobuske stanice. da li je on dao saglasnost na ovakav stetan ugovor za grad ili je drugi falsifikovani ugovor podmetnut i ko su akteri toga. sigurno nije žika kurir.
  • Steva-NS

    04.12.2013 13:50
    Ako bi "slomili važan šraf",stala bi kompletna "mašinerija"!Koliko će istraga završiti,sa istim ili sličnim zaključkom.Da nije istina,zakupili bi Goli otok na 40 godina!
  • 04.12.2013 13:48
    WTF
    Pa ko je potpisao štetan ugovor po grad?
    Kafe kuvarica?
    Ko je pravnik po struci?
    Sekretarica?
    ...
  • VV

    04.12.2013 13:42
    Pravda je spora ali selektivna
    Koko reče gospodin PRVI da je u Srbiji uvedena nulta tolerancija na korupciju.
    Slažem se i dodajem za sve OSIM ZA ČLANOVE SNS (Bibša SRS).
  • Superstar

    04.12.2013 13:41
    Koja je ovo zajeb....ja! Sad na kraju niko neće biti kriv.
  • 04.12.2013 13:40
    Tako je i bagerista zavrsio u zatvoru za rusenje Petrovaradinske tvrdjave. I ovoga puta su pokupili "boraniju" a glavni nalogodavci i dalje vladaju!
  • Luk i Slanina

    04.12.2013 13:39
    Sramota je blaga reč za vas
    Pljunuli ste svim novosađanima u lice ... Kako vas samo nije sramnota! Vi pričate o nekoj pravnoj državi u kojoj je za svakoga pravda ista ... SRAMOTA !!!
  • Joza

    04.12.2013 13:36
    Mnogi su grobarili Novi Sad, ali ova zena je dotukla grad i Novosadjane na volseban nacin. Nadam se da ce kad-tad stici pred sud zbog ovoga.
  • miki 21

    04.12.2013 13:33
    Klasika
    Klasična priča. Političari peru ruke pre i posle obavljenog posla. Za sve su krivi kuriri, spremačice, a kafe kuvarica pogotovo.
  • Gora NS

    04.12.2013 13:32
    BRUKA
    Da nije presmesno bilo bi zalosno,i onda kao glasajte za velike tzv stranke, ne znas koja je gora DS ili ovi, da ne pominjem tzv crvene.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna